Meth


Mi is az a methamfetamin (methamphetamin) avagy minden amit csak érdemes és lehetséges tudni róla!


Nem más mint egy újabb borzalmas halálos betegség, ami semmiben nem különböztethető meg a többitől . ! Ha most cáfolatként arra hivatkoznál hogy a meth-et ember generálja, akkor én most felnyitnám a szemed : Kis túlzással állíthatom hogy az összes halálos betegséget az ember generálja!!!


Példa ere: a rák, hisz a gyógymódja felbukkanásával egy időben is adott volt:

M E G E L Ő Z É S ! ! !


Ha az ember nem jut a működéséhez szükséges tápanyaghoz, akkor nem fog tudni megfelelően működni ! A rák esetében anyagi pontossággal kivetíthető ez egyetlen anyagcsoportra: az antioxidánsokra .

Antioxidánsok: Wikipédia

A szabad gyökök is felelősek a sejtek öregedéséért, többek között a DNS lánc elrontásával. Ez ellen a különböző sejtek számos természetes antioxidánst termelnek. Ilyenek például egyes vitaminok:

De lehetnek antioxidáns hatásúak egyes enzimek, és egyéb anyagok is:

  • glutation-peroxidáz
  • kataláz
  • szuperoxid-dizmutáz
  • a galluszsav és vegyületei
  • természetes antioxidáns hatású a növények által a talajból felvett szelén is
Ha a társadalom, így hát emberi lények (vagy ki tudja), döntéshozók, anyagi érdekeik elé tudnák helyezni a probléma megoldását ez a betegség nem létezne, ebből következően tehát ez is csak egy ember generálta betegség!
A rák kezelésére szolgáló gyógyszerek milliókba kerülnek, csak hát ugye az állam támogatja (az adódból), ezért neked csak pár százezret kell kipengetned hogy gyorsabban meghalhass, mintha csak a sugarat kapnád magában, ami nem csak a rákos sejteket, de mindent az összes tápanyaggal együttvéve elpusztít benned. A vitaminokat meg old meg magadnak, ne az államot zaklasd hisz neki abban semmi üzlet hogy te egészséges vagy .

De akkor nézzünk példának egy vírust is: ADS
A képlet hasonló, ezért külön nem taglalom . Bizonyítani igaz nem tudom, de biztosan tudom hogy egy tökéletes népirtó biológiai fegyvernek készítették emberek, de ez látszik ha jól megnézed, ott van minden pólusában a tervezet .


Na de térjünk vissza a meth-ez :

Ami egy szintetikus kémiai úton előállított vegyület, az amfetamin származékok legerősebb változata, azoknak kristályos formája. Az alapanyaga az efedrin (ephedrin) ami szerkezetét tekintve csak nagyon picit tér el az amfetamintól, különbség a hatás intenzitásában jelentkezik, mert az efedrin a másik két említett kollégával ellentétben csak kis menyiségben tud áthatolni a vér-agy-gáton.
A gyógyszer ipar kitalálta hogy lehetne ennek az egyébként tiltott doppingszernek az egyedüli kizárólagos törvényes forgalmazója. A válasz egy szó: pszeudoefedrin.
Egy pöttyöt kiradírozunk egy másikat pedig berajzolunk valahova máshova, és már is miénk a drogpiac garmada.
Különböző vény nélkül kapható megfázás elleni gyógyszerekben találhatunk pszeudoefedrint világszerte, amit alkohol, benzin, éter(féktisztító), foszforsav(akkumulátor sav) segítségével vonnak ki a gyógyszerből, egy erős endoterm veszélyekkel járó folyamat során. A kivont pszeudoefedrinből már millió egy módon előállítható a metedrin (metamfetamin), habár mindegyik módszer hasonlít egymásra abban, hogy erősen robbanásveszélyes.
A különböző eljárások során használható anyagokból egy pár: Vörös foszfor, sósav, kálium permanganát, acetát, ecetsav...
Használata erős pszichikai, és valamivel gyengébb fizikai függőséget okoz.
Használatától tolerancia lép fel az emberi szervezetben, tehát hozzászokik és egyre többet igényel.


Kinézete:

Egy kristályos anyag, melynek külleme előállítási módjától, és tisztaságtól függően változhat:

http://www.saynotocrack.com/wp-content/uploads/2008/02/meth_user_400x602.jpg

http://media.kspr.com/images/meth919.jpg

http://www.jacksonvillepd.org/images/meth_chunks2.jpg

http://www.healthjockey.com/images/crystal-meth.jpg


Az emberi szervezetre gyakorolt hatása:

Rövid távon: Fáradhatatlanság, Alaptalan boldogság érzet, Magas adrenalin szint, Erősen módosult tudat állapot, Érzéki csalódások, 100%-os étvágytalanság, Nagy mértékű elraktározott tápanyag felhasználás, Minimális hallucináció...
A szervezetből való kiürülés következményében: Depresszió, Erős nyomott fáradtság, Fizikai fájdalmak, Teljesítő képesség csökkenés...

Hosszútávú hatásai: A már említett függőség, Hihetetlen mértékű öregedés, Bőr elváltozások, Erős immun hiány, Szervi károsodások , Irreálisan magas kalcium hiány és magas tápanyag hiány, Külső és belső fekélyek kialakulása, Fogakra mért mérhetetlen pusztítás, Halál...

A képek magukért beszélnek:

http://www.louisvilleky.gov/NR/rdonlyres/11FDA54D-FC15-47C3-8341-DC7453DC997E/0/PeopleonMeth.jpg

http://friendsofdave.org/images/Faces_of_Meth_2005_F4.jpg

http://www.independencesheriff.org/images/DARE_images/FacesofMethJoseph.jpg

http://media.damnfunnypictures.com/photos/faces_meth_07.jpg

http://media.damnfunnypictures.com/photos/faces_meth_06.jpg

http://media.damnfunnypictures.com/photos/faces_meth_09.jpg

http://www.endmeth.info/ofa/meth-movie-slides.jpg

http://www.mappsd.org/meth-mites-1sf.jpg

http://blogs.sfweekly.com/shookdown/meth%20teeth%20small.jpg

http://www.oxfordpd.org/crystal_meth_1.jpg


Ha a gyógyszer gyártókat nézzük, ők kb. 1000,-ft-ért adnak kb. 500 mg pszeudoefedrint. A meth gyártók pedig könnyű szerrel meghússzorozzák ezt az összeget, így hát mindig lesz akit kényszerít a függőség, vagy a túlzott kapzsiság arra hogy terjesszék ezt a borzalmas kórt, mindaddig amíg a nyugati rendszerirányítás nem alakul át, egy a mindenkinek szabadságot és egyenlő esélyeket biztosító, az igazságra és a dolgok megfelelő működésére törekvő államformává, ami fenntartja és átfordítja azt a nemzetközi egységet, amit a jelenben csak a rossz dolgok határoznak meg. !!!



Országunkban:

Nyugodt szívvel elmondhatom hogy kis hazánkban egyenlőre nincs methamfetamin járvány, habár biztosan van egy két fertőzött. Nyugaton a speed részben amfetamin, részben methamfetamin, illetve efedrin, és koffein keveréke. Ezzel szemben nálunk szerencsére a speed szó csak a max 10%-os amfetamint takarja jó sok koffeinnel. Meth-et igazából csak a (jó) extaziban találhatunk, itt a Kárpátmedence árnyékában, de ha te mégis tudnál lőni valahonnan inkább gondold meg alaposan!!!



10 megjegyzés:

Unknown on 2015. március 19. 3:44 írta...

Szia szeretnék mintát rendelni

Unknown on 2015. március 19. 3:48 írta...

Szia mintát szeretnék rendelni kiskunmajsa kinizsi pál1/B

Névtelen írta...

Gyökér

Névtelen írta...

kiírni névvel, címmel, hétköznap éjszaka, hogy drogot akarsz rendelni.. gratulálok, zseniális :D

Névtelen írta...

minta van

ICE Man on 2017. november 20. 21:23 írta...

minta ? wickrl : hipp12 ...... irjál

pamela on 2019. január 25. 4:36 írta...

An addiction treatment center like ARC can help you or a loved one break free from meth addiction and take back control of your life.Know more about how dangerous this disease can be and what you can do to overcome it.
drug rehab indianapolis

Névtelen írta...

2019rendeles@citromail.hu
itt tudtok rendelni ha kell valami,nagyon korrektek.

Unknown on 2019. augusztus 3. 15:56 írta...

Szia minta van

Névtelen írta...

Tudtok megbízható oldalt,ahonnan rendeltetek már és minden rendben lezajlott?
phenylacetone-t rendelnék.
crownchemicals ról ne rendeljetek!
semmit nem küldenek!
kérlek emailbe irj!

securewindow@freemail.hu

Megjegyzés küldése

Keress a blogban

Link ajánlók

Ideális TOPLISTA
Hun-Web Katalógus és Kereső
Betegségek.wyw.hu

Statisztika

 

Copyright 2008 Drog Blog All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com