MDMA




Az ecstasy tabletta fő alkotó eleme! A többi minden más stimuláns anyag, ami csak éppen eszedbe jut.


A professzionális ecstasy receptje: Egy kis MDMA, egy kis methamfetamin, egy pici meszkalin, egy csomó szenny, meg egy kis bármi. Nem csoda hogy extázisba kerülsz, ha ilyen anyagokkal kölcsönhatásba keveredsz. Na de kokain, vagy esetleg különböző opiátok is felfedezhetők különböző exekben, keverve mindennel, amitől elhagyhatod az egyre zsugorodóbb agyadat.

A gyógyszergyártóktól tanulva a zugvegyészek is folyamat azon ügyködnek, hogy megváltoztassák csak egy picit az MDMA összetételét, egy új anyagot alkotva, ami nem szerepel semmilyen drog tiltó listán, hogy különösebb következmény nélkül forgalmazhassák a fekete piacon.

Az MDMA (3,4-metiléndioxi-N-metil-amfetamin), az amfetamin származékok csoportjában foglalja el helyét, és sajátságos módon nyomja el teljesen a félelem érzését, és generál rohamszerű nagyon erős boldogság és rendellenes empátia érzetet, kommunikatív készségeinket megerősítve.

Az anyagot a hetvenes évek elején fejlesztették ki, és dobták piacra antidepresszánsként gyógyszergyártók, poszttraumás stresszhelyzetekben terápiás gyógyszerként használva, aminek eredményeként egy időben minden Német háziasszony ezt zabálta, míg a férje a gyárban robotolt.

Manapság az amfetaminnal karöltve, a legkedveltebb (parti) drogoknak számítanak.


Kinézete:
Általában formája tabletta, de kapszula, kristályos, rögös, vagy esetleg cseppfolyós is lehet.

http://www.yojax.com/site/img/mdma.jpg

http://healthpsych.psy.vanderbilt.edu/2008/PTSD_MDMA_files/image003.jpg

http://www.abc.net.au/reslib/200805/r252221_1038304.jpg



http://farm1.static.flickr.com/105/255014145_a1f3c288bf.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMEx-igXwWxFMwpP1KWUzrOjq4T2Dn023zo1qpado83YH9fZZ82EM3Kl3ZDHe-iWpu9cFYphm2WQLlQJumjRnuiXGv6R23mBHVnKYFYt6Sc4yFEskm0wmQbEKaXKbr1IMeQlUd9TqS728/s400/ecstasy_wideweb__470x323,0.jpg


Ha még nem próbáltad:

Jól gondold meg, mert egy szempillantás alatt változtat meg teljesen mindent benned. Átalakítja a világképed, és elhiteti hogy kitöltheti a más problémákból keletkező, benned tátongó űrt. Állandóan az első élményhez hasonlóakat fogsz keresni benne, ami egyre lehetetlenebbé fog majd válni!

Az emberi szervezetre gyakorolt hatásai:
Az amfetaminéhoz hasonlók, ezért külön nem taglalom, különbségként viszont felhozhatom, hogy talán az agyműködésre erősebben gyakorol hatást a többi amfetamin származéknál és valamivel gyengébb toleranciát alakít ki a szervezetben, mint a többi amfetamin származék.


2 megjegyzés:

Unknown on 2018. október 28. 0:56 írta...

your blog is very informative thanks for the write up
MDMA for sale

Névtelen írta...

Mindenki próbálja ki, eszméletlen jó cucc. De csak mértékkel!

Megjegyzés küldése

 

Copyright 2008 Drog Blog All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com